Yetenek Sizsiniz Programının 63 Yaşındaki Delikanlısı


Acun'un yeni programı Kocaeli secmeleriyle start aldı.
Programı açtığımda Aytaç abi yeni başlamıştı şarkısına. Sahnede o vardı ama ses Zeki Müren'in sesi gibiydi.
Bir Zeki Müren taklidimi yapacak acaba diye düşünürken, O taklid için değil şarkı söylemek için çıkmıştı sahneye.
Bunu buraya almamım sebebi; bir Zeki Müren şarkısına, bir sanat müziği parçasına, üniversitelilerin vermiş olduğu tepki.
Çok hoşuma gitti.
Gençlerin müziğimizle çoşmaları ne güzeldi...

Bir notta 3 kişilik jürinin, Ali Tarhan'nına; neydi o öyle; gençlerin önünü açmak için hayır diyorum lafı ya...
Muhterem ne açıyorsun ne kapıyorsun o programda onu anlamadık. Herkesin kafasına göre takıldığı, eğlendiği, eğlendirdiği bir programda; Popstar Alaturka tripleri çok baydı.
Yıldız mı arıyorsun; yıldız olmak mı istiyorsun?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

sayın ali tarhan sen kendini fırlama gençler gibi ibnemi sanıyorsun ve TSM ni bukadar değerli bir insanı aşağılayıcı şeyleri hiç utanmadan ve çekinmeden söyleyebilme cürretini nereden aldın genlerin önünü açmak ne demektir gençleri görüyoruz veizliyoruz uzun saç ve küpe mekanız çok ise ekranlarda örmek ve sövmek isteriz.... Bir dahada bu ukalalığı yapma... Ahmet Birinci- Serkan Çelen.

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşlar,
Ben bu ileri yaşıma rağmen yarışmaya katıldım ve sizlerinde belirttiği gibi ŞARKIMI İÇTENLİKLE OKUDUM.amacım taklit değil,ses rengim ve üslubum bu benim.KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE GÖRDÜĞÜM O SEVGİ SELİNİ ÖMRÜM BOYUNCA UNUTAMAM.Ali beyin yorumuna tabiyki üzüldüm ama bu ülkenin gençleri için yöresel bir radyoda 4 yılını vermiş bir insan olarak yinede saygıyla karşılıyorum.Kendi bestelerim ve güftelerimlede bir gün karşınıza çıkacağımı umuyorum.Herkese teşekkür ediyor,sevgi ve saygılar sunuyorum. Aytaç SAVAŞERİ