Yaşar yine şaştı!

Öymen’in Dersim gafını Meclis’te alkışladı. Ardından Tunceli’de Öymen’e “Gereğini yap” dedi. Şimdi de “O iş artık bitti” demekle yetiniyor.
“Dersim’de analar ağlamadı mı?” dediği için Öymen’e istifa çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, dün Meclis’te kendisine yöneltilen sorulara partisiyle ilgili bir problemi olmadığı yönünde cevap verdi. Grup toplantısına katılmamasının sessiz protesto ya da istifa edeceği şeklinde yorumlandığı yönündeki soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu, annesini kaybettiğini hatırlatarak, “Bu bir protesto değildi, yorgundum gelemedim” dedi. İstifa edip etmeyeceğine yönelik soruya ise “Yok öyle birşey. Partimlede de küskünlüğüm yok. O iş artık bitti. Misyonumuz partiyi zayıflatmak değil, güçlendirmek” yanıtını verdi.
1937-1938 Dersim olaylarını anlatırken “Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içinden. Bunları fare gibi zehirledi. Yediden yetmişe o Dersim Kürtlerini kestiler” diyen eski bakanlardan İhsan Sabri Çağlayangil’in bu sözleri kendisi de Tuncelili olan Kemal Kılıçdaroğlu’na anlattığı ortaya çıktı. Ses kaydı internet sitelerinde bulunan röportajı iddiaya göre Kılıçdaroğlu eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel aracılığıyla 1987 yılında Çağlayangil’in Bursa’daki evinde yaptı. İddia sahibi Tunceli eski Baro Başkanı avukatı Hüseyin Aygün bu bilgiyi bizzat bir yıl önce Tunceli’ye gelen CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’ndan duyduğunu söyledi.
***

Dertleri, "Baykal'a muhalefet yaparsak bizi bir daha milletvekili adayı yapmaz".

Çünkü Türkiye'de kimin milletvekili olacağını Halk, yada bölge partilileri değil; genel başkan belirliyor.

Onur Öymen'in kürsüde dediği gibi; anaların ağlaması önemli değil, umurlarında değil, halk ne demiş, ne istemiş bunlar fasa fiso; önemli olan Sayın Genel Başkanın ne istediği...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]educational discounts on software, [url=http://firgonbares.net/]software sells[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] made to order software online software resellers
macromedia flashtm software [url=http://firgonbares.net/]kaspersky trial[/url] oem software work
[url=http://firgonbares.net/]nero 7[/url] adobe photoshop cs3 mac
[url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2007 enterprise and application key[/url] buy adobe photoshop 6
finale software academic [url=http://firgonbares.net/]teacher discount software[/b]